FOTORECEPT: Hokkaido tekvica na cesnaku a zázvore
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
ks
tekvica hokkaido
50
g
zázvor
5
strúčikov
cesnaku
1
ks
mrkva
100
g
hrášok
2
dl
voda
1
hrsť
slnečnicové semienka
1
hrsť
tekvicové semienka
1
hrsť
vlašské orechy
1
KL
rímsky kmín
1
KL
koriander
1
KL
fenikel
1
KL
garam masala korenie
1
ks
paprička čili
ks
soľ
postup
1.
Zázvor zbavíme šupky a rozmixujeme.
2.
Hokkaido umyjeme a spolu so šupkou (bez jadierok) nakrájame.
3.
Osobitne do mixéra dáme orechy a semienka a tiež rozmixujeme.
4.
Na oleji speníme garam masalu, koriander a rímsky kmín (pokiaľ nezačne korenie pukať).
5.
pridáme čili korenie a rozmixovaný zázvor. restujeme 2-3 minútky.
6.
Potom pridáme na kocky nakrájané hokkaido, hrášok a mrkvu.
7.
podlejeme všetko vodou a dusíme do mäkka.
8.
Na úplný záver primiešame rozmixovanú zmes orechov a semienok.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.