Hríbový šalát
8
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
červená cibuľa
4
ks
väčšie zemniaky
600
ml
sterilizované hríby na kyslo
2
dl
majonéza
ks
vody z uhoriek alebo smotana na varenie /na riedenie/
ks
soľ a ml.biele korenie
postup
Milujem tento šalát. Je z vlastnoručne nazbieraných hríbov.
1.
Zemiaky uvaríme v šupke, olúpeme a pokrájame na kocky. Cibuľu nakrájame nadrobno. Pridáme hríby, majonézu, soľ, korenie a rozriedime vodou z uhoriek alebo smotanou.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Ingova
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.