Pridať recept

Cestoviny s tuniakom a paradajkovou omáčkou

Cestoviny s tuniakom a paradajkovou omáčkou
Zdroj: a-g-n-e-s

ingrediencie

1 balíček
cestoviny
400 ml
paradajkový pretlak
1 ks
cibuľa
3 ks
lúpané paradajky
4 ks
cesnakové strúčiky
2 ks
tuniak vo vlastnej šťave
ks
nastrúhaný parmezán
ks
olivový olej
ks
soľ
ks
kajenské korenie
ks
sušené oregáno

postup

1.
Cestoviny uvaríme v osolenej vode do ktorej pridáme trocha olivového oleja.
 
2.
Najemno nakrajanú cibuľku a cesnak usmažíme do zlatista na olivovom oleji. Pridáme tuniaka, nakrájané paradajky. Restujeme cca 5 minút.
3.
Celú zmes zalejeme paradajkovým pretlakom, osolíme, okoreníme kajenským korením a oreganom. Chvíľu povaríme. Podávame ešte s nastrúhaným parmezánom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať