Pridať recept

Dusené hovädzie mäso s indickým korením

5
porcií
80
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
hovädzie mäso zadné
5 strúčikov
cesnaku
2 KL
soľ
2 PL
korenie tandori masala
5 PL
olej
7 dl
lečo

postup

1.
Hovädzie mäso nakrájame na kocky 2x2 cm. Vložíme ho do hlbšej misy a pridáme k nemu pretlačený cesnak, soľ, korenie tandori masala a olej.
 
2.
Mäso s ostatnými surovinami poriadne premiešame a necháme aspoň hodinu postáť v chladničke. Potom ho premiestnimi do tlakového hrnca, pridáme k nemu lečo, podlejeme trochou vody a varíme 1 hodinu.
3.
Po hodine varenia je mäso krásne mäkké. Podávame k nemu cestoviny alebo ako zdravšiu variantu prílohy môžeme zvoliť uvarenú pohánku. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať