Pridať recept

Pstruh z panvice s horčicovo-citrónovou omáčkou a citrónovou polevou

Pstruh z panvice s horčicovo-citrónovou omáčkou a citrónovou polevou
Zdroj: MatulykMarco

ingrediencie

ks
pstruh
ks
bylinky
1 dl
smotana na šľahanie
1 PL
horčica
trochu
práškový cukor
trochu
šťava z citróna
trochu
voda
podľa chuti
soľ

postup

Chcela som skúsiť pripraviť celú rybku aj inak ako ju dať do pekáča a hodiť do rúri

1.
Prstruha nakrájame na pásy ako je na titulnej fotke. Opečieme na panvici z každej strany aj s bylinkami. Podlejeme vriacou vodou a varíme cca 15-20min.
 
2.
Zatial si pripravíme polevu a omáčku. Na dno hrnca si dame vodu položíme na pec aby sa zohriala a pridame praskovy cukor. Miešame a odstavíme.
3.
Z tejto polevy si odoberieme kusok (ja som nou poliala varene zemiaky) a do zvysku pridáme deci smotany v ktorej sme vydličkou vyšľahali horčicu. Premiešame a keď nam začne bublať odstavíme.
4.
Kusky pstruha este dosolime a podavame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať