Pridať recept

Studená polievka Gazpacho

ingrediencie

2 ks
paprika
4 ks
paradajky
1 strúčik
cesnaku
1/3 ks
šalátová uhorka
1 ks
jarná cibuľka
1
toastový chlieb
2 PL
červený vínny ocot
3 PL
olivový olej
1 hrnček
voda
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Zeleninu umyjeme, očistíme a nakrájame na menšie kúsky. Pridáme k nej nastrúhaný toastový chlieb, ktorý prelejeme vodou. Taktiež vínny ocot, olivový olej, soľ, korenie a môžeme mixovať.
 
2.
Rozmixovanú polievku dochutíme, ak je to ešte potrebné a môžeme servírovať ozdobené zeleninou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať