Marcipánové pralinky
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
mleté mandle
50
g
trstinový cukor
100
g
práškový cukor
1
ks
vaječný bielok
1
PL
silná čierna káva
100
g
kvalitná horká čokoláda
postup
1.
Mandle a trstinový cukor rozmixujeme na prach, zmiešame s práškovým cukrom, bielkom a kávou. Vypracujeme hmotu, ktorú zabalíme do fólie a odložíme stuhnúť do mrazničky na 20 minút.
2.
Potom z marcipánovej hmoty odoberáme kúsky, ktoré v rukách vytvarujeme do tvaru guľky a obalíme v roztopenej čokoláde. Pralinky necháme v chladničke úplne stuhnúť.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.