Fondue z bielej čokolády
6
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
biela čokoláda
42
ml
šľahačková smotana
1
ks
pomaranč
2
PL
šťava z pomaranča
Na namáčanie môžeme použiť
podľa chuti
trubičky, koláče, keksy, ovocie
postup
1.
Bielu čokoládu nalámeme na menšie kúsky a dáme ju do hrnčeka spolu so smotanou, pomarančovou kôrou (z 1 pomaranča) a šťavou. Zohrejeme na veľmi nízkej teplote za občasného miešania, pokiaľ sa čokoláda neroztopí.
2.
Roztopenú čokoládu dáme do misky a položíme na veľký tanier. Na tanier naukladáme kekse, trubičky, koláče a ovocie nakrájané na obdĺžniky alebo rôzne tvary je to len na nás na čo máme čas a náladu. Táto čokoláda je veľmi chutná nielen pre deti ale aj pre dospelých.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.