Pridať recept

Pečená krkovička na pive

4
porcie
75
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčová krkovička
1 PL
korenie na pečené mäso
1/2 KL
rasca
130 ml
svetlé pivo
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
olej

postup

1.
Mäso umyjeme, osušíme a rozdelíme na 4 časti. Rezne dochutíme soľou, korením a prudko opečieme v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán.
 
2.
Opečené mäso vyberieme na plech, posypeme ich korením, rascou, paprikou, podlejeme vývarom, polovicou piva a vložíme piecť do rúry. Pri teplote 200°C pečieme.
3.
Po 20 minútach mäso podlejeme zvyšným pivom a dopečieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Grilovaná krkovička v pivovej marináde
Dokonalá marináda z tmavého piva (nielen) na krkovičku
Šťavnaté steaky z krkovičky, marinované v čiernom pive s cesnakom a tymianom.
Krkovička na nedeľu 5x inak
Nedeľná krkovička na 5 spôsobov
Rozmýšľate, čo urobiť s pekným rezom krkovičky?
Vepřo knedlo zelo
Ako pripraviť tradičné Vepřo-knedlo-zelo
Česká klasika, ktorú milujeme aj my na Slovensku.
Pečená krkovička na víne
Šťavnatá porcia pre labužníkov: Bravčová krkovička na víne
Výborný recept na bravčovú krkovičku na víne.