Pridať recept

Koláč s údenou rybou

6
porcií
65
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

225 g
údená ryba
30 g
parmezán
1 štipka
soľ, mleté čierne korenie
175 ml
smotana
4 ks
žĺtok
200 g
polohrubá múka
2 KL
voda
1 ks
citrón
125 g
maslo

postup

1.
Do misky nasypeme múku, soľ, na kocky nakrájané maslo. Žĺtok rozmiešame s vodou a citrónovou šťavou. Do múky spravíme jamku, pridáme tekutinu a vymiešame cesto, ktoré natlačíme na dno ale aj boky koláčovej formy.
 
2.
V miske zmiešame parmezán, soľ, korenie, smotanu a zvyšné žĺtky. Na cesto uložíme plátky ryby, zalejeme ju smotanovou zmesou a vložíme do vyhriatej rúry. Pečieme do zlatista.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať