Pridať recept

Oškvarková nátierka

ingrediencie

500 g
oškvarky
2 ks
uvarené vajce natvrdo
3 ks
sterilizovaná uhorka
1 ks
cibuľa
4 strúčiky
cesnaku
5 plátkov
sterilizovaná kápia
2 PL
horčica
soľ
mleté čierne korenie

postup

1.
Oškvarky, očistené vajíčka, uhorky, cibuľu, kápiu pomelieme na mäsovom mlynčeku. Cesnak prelisujeme.
 
2.
Pridáme ostatné prísady, dobre vymiešame a podľa potreby ešte dochutíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
14.1.2013 16:29 | |
+5 -0
Vyskúšala som, je výborná.
Podobné články
Viete, prečo musíte dať jaternice do horúcej vody? Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, nikdy neprasknú
Viete, prečo musíte dať jaternice pred pečením do horúcej vody? Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, nikdy neprasknú a sú krásne chrumkavé
Jaternice vždy krásne chrumkavé a bez prasklín? Stačí dodržiavať tieto zásady a pripravíte takéto krásne...
Domáce oškvarky
Ako pripraviť výborné domáce oškvarky?
Príprava oškvarkov sa nám spája najmä s obdobím zabíjačiek. No pohodlne si ich vyrobíte aj doma a aspoň...
Oškvarky
Oškvarky sú poklad našej kuchyne: Fantastické recepty s kopcom chrumkavých oškvarkov
V minulosti pokladali oškvarky za jednu z najlepších pochúťok, ktorú milovali aj králi. Malé zlatisté...
Placky z kyslej kapusty
Fantastické placky z kyslej kapusty a oškvarkov: Ako od babičky
Oškvarky, kyslá kapusta a bravčová masť v skvelých plackách, po ktorých si budete všetky prsty oblizovať.