Rybie filé na zelenine
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
rybie filé
40
g
tuk
40
g
údená slanina
250
g
paradajka
250
g
červená paprika
150
g
cuketa
10
g
hladká múka
štipiek
kari korenie
štipiek
mletá červená paprika
podľa chuti
soľ
1
strúčik
cesnaku
postup
1.
Filé rozporcujeme a obalíme. Múku premiešanú s kari korením a so štipľavou paprikou. Filé v zmesi obalíme a po obidvoch stranách opečieme na horúcom tuku. Poukladáme ho do ohňovzdornej misy.
2.
Na výpeku, ktorý zostal v panvici, do sklovita opečieme na kocky pokrájanú slaninu, pridáme posekanú cibuľu, na kocky nakrájanú papriku, cuketu, paradajky (ak máme cherry paradajky necháme ich vcelku). Dochutíme rozotretým cesnakom. Zmes podusíme a potom ju rozložíme na filé. V horúcej rúre pečieme asi 20 minút.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.