Baraninový tokáň na rozmaríne
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
PL
olej
800
g
baranie stehno
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1
ks
cibuľa
2
strúčiky
cesnaku
1
stonka
rozmarín
100
ml
suché červené víno
postup
Baraninu nakrájame na pásiky a cibuľu nasekáme. V panvici zohrejeme olej a speníme cibuľu. Pridáme mäso, cesnak, posypeme soľou a niekoľko minút všetko spolu pražíme. Potom prilejeme víno, okoreníme mletým čiernym korením a rozmarínom, dusíme domäkka. Keď mäso zmäkne, vytvorí sa mu chutná šťava. Ako prílohu môžme ponúknuť praženú cibuľu alebo kukuričnú kašu.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.