Pridať recept

RAW kokosovo-jahodová tortička

8
porcií
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 PL
kokosový olej
3/4 hrnček
strúhaný kokos
1/2 hrnček
ovsené vločky
2 hrnčeky
mrazené jahody
1 ks
banán
1 hrnček
kešu orechy

postup

1.
Do mixéra dáme kokos a mixujeme, kým nepustí trošku oleja. Primiešame ovsené vločky, kokosový olej a stále mixujeme. Mala by vzniknúť hmota, ktorú natlačíme na dno tortovej formy a uložíme do mrazničky.
 
2.
Kešu orechy namočíme na 6 hodín do studenej vody. Potom ich scedíme a opäť vložíme do mixéra. Pridáme banán, mrazené jahody a zmes rozmixujeme na hladký krém. Navrstvíme ju na korpus a tortu opäť vložíme do mrazničky.
3.
Skladujeme ju v mrazničke alebo v chladničke, dokým ju nepodávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kapustnica bez varenia. Alebo ako byť raw aj pri Novoročnom stole
Kapusta je tradičná slovenská plodina. Najčastejšie sa v našich záhradách pestuje zelená a červená. Zelená...
RAW Špenátová očistná polievka
Špenát v zime je veľmi dôležitou súčasťou každej zdravej kuchyne. Teraz je jedno čo všetko dobré obsahuje,...
Cviklove spagety
Chutné RAW recepty z cvikly
Cvikla je úžasná zelenina. Mala by byť súčasťou každej domácej komory. Aj preto, že sú ingrediencie...
eva uhlik - cviklove rizoto
Navarili/narawili ste zdravo podľa Henriety Peškovičovej
Henrieta Peškovičová je autorka originálnych receptov, propagátorka zdravej výživy a už viac ako rok pre vás...
RAW detoxikačný koktail
Raw food
Raw food predstavuje nevarené, tepelne nespracované a často aj organické potraviny. Myšlienka surovej stravy sa...
Vedeli ste, že...? Fakty o kivi
Kivi (kiwi) už niekoľko desiatok rokov pevne sedí na slovenskom trhu. Pamätám si na vôbec prvé, ktoré sme...