Ovocná nepečená torta
8
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
balíček
piškóty
200
ml
smotana na šľahanie
400
ml
kyslá pochúťková smotana
1
ks
želatína v prášku
1
konzerva
broskyňa
100
g
čučoriedka
50
g
práškový cukor
1
ks
stužovač šľahačky
postup
1.
Do tortovej formy dáme papier na pečenie a na dno poukladáme piškóty tesne vedľa seba.
2.
Vyšľaháme šľahačku so stužovačom, pridáme kyslú smotanu a rozpustenú želatínu a spolu premiešame.
3.
Na piškóty natrieme jednu tretinu hmoty a dáme na pol hodinu do chladničky schladiť. Potom natrieme ďalšiu vrstvu piškót a na ne poukladáme broskyne a natrieme všetku smotanovo-šľahačkovú hmotu a vrch torty ozdobíme čučoriedkami.
4.
Dáme stuhnúť do chladničky aspoň na dve hodiny. Pred podávaním ozdobíme šľahačkou.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.