Ferrero rocher guľky
35
porcií
70
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
180
g
Horalky
450
g
Nutella
150
g
lieskové orechy
100
g
kvalitná horká čokoláda
postup
1.
Horalky nastrúhame, pridáme Nutellu a nadrobno nasekané lúpané lieskovce. Ak nemáme lúpané, tak normálne lieskovce vložíme na 10 minút do rúry, občas ich premiešame a ešte horúce v utierke jemne šúchame. Tak z nich dáme dole celú šupku. Hotovú zmes odložíme do chladničky.
2.
Pomocou malých lyžičiek zo zmesi tvarujeme guľky, ktoré ukladáme na tanier. Uložíme ich na chvíľu do chladničky alebo mrazničky a medzitým si vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu.
3.
Vychladnuté bonbóny obaľujeme v čokoláde a necháme stuhnúť.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.