Pridať recept

Ferrero rocher guľky

35
porcií
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

180 g
Horalky
450 g
Nutella
150 g
lieskové orechy
100 g
kvalitná horká čokoláda

postup

1.
Horalky nastrúhame, pridáme Nutellu a nadrobno nasekané lúpané lieskovce. Ak nemáme lúpané, tak normálne lieskovce vložíme na 10 minút do rúry, občas ich premiešame a ešte horúce v utierke jemne šúchame. Tak z nich dáme dole celú šupku. Hotovú zmes odložíme do chladničky.
 
2.
Pomocou malých lyžičiek zo zmesi tvarujeme guľky, ktoré ukladáme na tanier. Uložíme ich na chvíľu do chladničky alebo mrazničky a medzitým si vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu.
3.
Vychladnuté bonbóny obaľujeme v čokoláde a necháme stuhnúť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať