Raffaello guľky
20
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
maslo
4
ks
tortové oblatky
200
g
sušené mlieko
200
g
práškový cukor
50
ml
teplá voda
trochu
strúhaný kokos na obaľovanie
1
hrsť
lúpané mandle
postup
1.
Oblátky rozdrvíme, pridáme zmäknuté maslo, práškový cukor a sušené mlieko. Rukami spracujeme cesto a pridáme najskôr len polovicu vody. Prilievame ju postupne, aby sme nemali príliš riedke cesto.
2.
Z cesta formujeme guľky, do stredu vložíme mandľu a hotové guľky obalíme v kokose. Uložíme ich do papierových košíčkoch a skladujeme na chladnom mieste.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.