Grilovaná krkovička
4
porcie
145
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčová krovička
1/2
KL
rozmatín, rasca, provensálske korenie
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1
PL
worčestrová omáčka
trochu
olej
postup
1.
Plátky mäsa umyjeme, osušíme a dochutíme soľou. V miske si zmiešame olej, rozmarín, provensálske korenie, rascu, worčestrovú omáčku a mleté čierne korenie. Touto marinádou potrieme krkovičku z oboch strán a vložíme ju aspoň na hodinu doch chladničky.
2.
Odležané mäso uložíme na podnos z alobalu, uložíme ho na gril a grilujeme z každej strany cca 12 minút. Podávame s grilovanou zeleninou.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.