Pridať recept

FOTORECEPT: Bravčové rezne zapekané

6
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
bravčové karé bez kosti
2 PL
horčica pnotučná
1 pohár
sterilizované šampiňóny
2 ks
kápia sterilizovaná
4 ks
smotanový syr
podľa chuti
nálev zo šampiňonov, kápie, korenie čierne mleté a soľ

postup

Toto mäsko sme jedli na 1.sviatok vianočný, chutí lepšie, ako vyzerá.
1.
Bravčové karé umyjeme,osušíme, naklepeme......osolíme a okoeníme
Fotorecept: Bravčové rezne zapekané
Fotorecept: Bravčové rezne zapekané
Zdroj: dorisa
 
2.
Dáme do pekača, potrieme horčicou
Fotorecept: Bravčové rezne zapekané
Fotorecept: Bravčové rezne zapekané
Zdroj: dorisa
3.
Na každý plátok rozdelíme šampiňony
Fotorecept: Bravčové rezne zapekané
Fotorecept: Bravčové rezne zapekané
Zdroj: dorisa
4.
...kápiu
Fotorecept: Bravčové rezne zapekané
Fotorecept: Bravčové rezne zapekané
Zdroj: dorisa
5.
....syr
Fotorecept: Bravčové rezne zapekané
Fotorecept: Bravčové rezne zapekané
Zdroj: dorisa
6.
Podlejeme nálevom, prikryjeme alobalom a pečieme
Fotorecept: Bravčové rezne zapekané
Fotorecept: Bravčové rezne zapekané
Zdroj: dorisa
7.
Odkryjeme alobal a dopekáme,kým nie je mäsko mäkké. Podávame s ryžou. Dobrú chuť.
Fotorecept: Bravčové rezne zapekané
Fotorecept: Bravčové rezne zapekané
Zdroj: dorisa
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...