FOTORECEPT: Nepečený koláč s čerešňovou tofu plnkou
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
Cesto
150
g
sušené datle
50
g
mleté ľanové semienko
1
PL
kokosový olej
Plnka
2
hrste
čerešne
200
g
biele tofu
2
PL
med
2
ks
plátková želatína
5
PL
voda
postup
1.
Sušené ďatle, mleté ľanové semienko a kokosový olej spolu rozmixujeme.
3.
Malú okrúhlu formu s priemerom 18 cm vymažeme kokosovým olejom a cesto natlačíme na dno.
4.
Tofu, med a čerešne rozmixujeme na hladkú kašu.
5.
2 plátky želatiny necháme napučať v 5 PL vody asi 10 minút. Potom ju privedieme k varu a hneď vypneme. Želatínu prilejeme k plnke a rozmiešame.
6.
Plnku vylejeme na cesto a koláč dáme schladiť na noc do chladničky.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.