Sendvič s parmskou šunkou a volským okom
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
cereálne žemle
4
ks
vajcia
150
g
parmská šunka
2
ks
paradajky
1
hrsť
šalát polníček
1
štipka
soľ
1
štipka
korenie
1
podľa chuti
Majonéza Hellmanns
postup
Školák alebo bussinesman, pochutná si každý.
1.
Žemľu rozrežeme a spodný diel ľahko potrieme vrstvou majonézy Hellmann´s.
2.
Na panvici si medzitým osmažíme volské oko.
3.
Na vrstvu majonézy položíme plátky parmskej šunky, hrsť polníček, na kolieska nakrájané paradajky a nakoniec volské oko.
4.
Posolíme, okoreníme a priklopíme vrchnou žemľou.
5.
TIP: Pokiaľ si sendvič chcete zabaliť so sebou. Uvarte si vajíčko klasicky namäkko, rozkrájajte ho na kolieska a dajte ako poslednú vrstvu. Tekutejšia časť žĺtka sa vám krásne vpije do horej časti žemle a vy si tak budete môcť Váš sendvič vychutnať neskôr.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.