Milánske špagety
5
porcií
10
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
špagety
podľa chuti
soľ
50
g
olej
150
g
cibuľa
1
konzerva
bravčové mäso
podľa chuti
masox
1
ks
paradajkový pretlak
podľa chuti
mleté čierne korenie
100
g
syr tvrdý
postup
Špagety uvaríme v osolenej vode. Medzitým na oleji a masti z konzervy popražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme mäso z konzervy, masox, rajčiakový pretlak a dobre prehrejeme.
Uvarené špagety dobre scedíme, premiešame s pripraveným mäsom, osolíme a okoreníme.
Podávame ihneď. Každú porciu posypeme nastrúhaným syrom.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.