Cuketové rolky s bryndzovou plnkou
3
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
cuketa
100
g
bryndza
50
g
strúhaný syr
1
PL
maslo
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1
zväzok
nasekaná pažítka
postup
1.
Cuketu poriadne umyjeme a pozdĺžne nakrájame na plátky. Rýchlo ich opečieme na suchej panvici a necháme vychladnúť.
2.
V miske zmiešame bryndzu, strúhaný syr a maslo. Zmes dochutíme soľou, korením a nasekanou pažítkou.
3.
Plátky cukety potrieme bryndzovou zmesou, zvinieme do rolky a môžeme podávať.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.