Pridať recept

FOTORECEPT: Zapekaný chlieb s plnkou

8
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
okrúhly chlieb
5 ks
paprika
3 tégliky
kyslá pochúťková smotana
10 ks
kápia
150 g
tvrdý syr
1 ks
syr v črievku
100 g
slanina
150 g
anglická slanina
podľa chuti
bylinková soľ
podľa chuti
čierne korenie
podľa chuti
mletá červená paprika
podľa chuti
vegeta

postup

1.
Chlieb prerežeme a vyberieme striedku, popri tom si opražíme slaninku. Polovicou yýpeku zo slaninky natrieme dno chlebíka a pridáme aj polovicu opraženej slaninky.
Fotorecept: Zapekaný chlieb s plnkou
Fotorecept: Zapekaný chlieb s plnkou
Zdroj: klaudusik888
 
2.
Striedok polejeme zvyšným výpekom a slaninkou pridáme nastrúhaný syr a anglickú slaninku
Fotorecept: Zapekaný chlieb s plnkou
Fotorecept: Zapekaný chlieb s plnkou
Zdroj: klaudusik888
3.
Do veľkej misky nakrájame papriky, kapiu, vylejeme smotany, črievko (čim viac tým lepšie ja som črievko nemala, tak som tam dala asi 8 trojuholníkov syra karička), ďalej pridáme nastrúhaný syr, nakrájanú anglickú slaninku a korenie
Fotorecept: Zapekaný chlieb s plnkou
Fotorecept: Zapekaný chlieb s plnkou
Zdroj: klaudusik888
4.
Chlieb naplníme plnkou navrch nastrúhame syr a nakoniec anglickú slaninku. Spolu so striedkom dáme piecť do rúry na 180°C bez odrezanej kôrky chleba. Po 5 minútach nechať dopiecť na 150°C už s kôrkou navrchu. Keď vidíme, že chlieb sa pripeká vyberieme ho.
Fotorecept: Zapekaný chlieb s plnkou
Fotorecept: Zapekaný chlieb s plnkou
Zdroj: klaudusik888
5.
Upečený striedok, ktrorým si naberáme plnku.
Fotorecept: Zapekaný chlieb s plnkou
Fotorecept: Zapekaný chlieb s plnkou
Zdroj: Anonymný nick
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
6.9.2015 17:17 | |
+6 -10
pokial to nie je porcia pre jednu osobu, tak mi to pride celkom vesele sa hrabat v tom styrmi parmi ruk kazdy so svojou striedkou. ako napad zaujimave, estetika nic, prakticka stranka ala Pat a Mat.
lubomirdubec
16.5.2018 13:28 | |
+2 -0
Ved si tu striedku napichnem na vidličku
szylvia1327
19.4.2014 22:11 | |
+8 -3
(y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y)
langova.zdenka
23.11.2013 19:20 | |
+8 -3
mňam.... 8:| vyskúšam :)
Podobné články
Snacky zo staršieho pečiva
Už ani omrvinka nazmar! 11 dôvodov, prečo by ste nemali vyhadzovať staršie pečivo, toto sú jedlá za lacný peniaz
Aj vám sa stáva, že vám po víkende zvýši veľa pečiva? Určite ho nevyhadzujte! Máme pre vás chutné nápady,...
Kupovaný nízkosacharidový chlieb
Najlepší nízkosacharidový chlieb: Z jeho ceny v obchode sa vám zatočí hlava, ale doma ho upečiete za zlomok ceny, takto!
Niektoré zdravšie pečivá nás často odradzujú od kúpy svojim miniatúrnym vzhľadom a vysokou cenou. Výnimkou...
Dávate chlieb do mrazničky? Vyhnite si týmto 3 prešľapom a rozmrazené pečivo bude ako práve prinesené z obchodu
Každý, kto dáva chlieb do mrazničky, by mal toto vedieť! Prestaňte robiť tieto 3 veci a bude opäť krásne chrumkavý a ako čerstvý!
Zase ste si kúpili príliš veľa chleba a nie ste si istí, či ho stihnete zjesť než začne chytať pleseň? Bola...
Chlieb
A kde skladujete chlieb vy? Ak na tomto mieste, robíte veľkú chybu! Suchý chlieb však nevyhadzujte, tu je návod, čo s ním môžete urobiť
Kúpili ste väčšie množstvo chleba a nestihli ste ho spotrebovať? Tu je niekoľko nápadov čo s ním a tiež...
Rýchly chlieb z panvice
Zázračný chlieb z panvice: Krásne mäkký aj na druhý deň, stačí múka, olej a nebudete sa vedieť dojesť!
"Pane in Padella" je názov špeciality z Talianska. Je to chlieb, ktorý sa pečie na panvici namiesto v rúre. A...