Pridať recept

Parížske rezne s citrónovou šťavou a maslom

Parížske rezne s citrónovou šťavou a maslom
Zdroj: dreamstime

ingrediencie

4 ks
teľacie rezne
60 g
hladká múka
2 ks
vajce
150 g
masť
20 g
maslo
1 ks
citrón
podľa chuti
soľ

postup

Rezne na okrajoch narežme, vyklepeme a osolíme. Rozhabarkujeme vajcia, hladkú múku a soľ. Rezne namočíme a vyprážame na horúcej masti. Necháme ich odkvapkať, potrieme roztopeným maslom a pokvapkáme citrónovou šťavou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Rezne
Rezne sú naše najobľúbenejšie jedlo: Ako ich máte najradšej?
Rezne by sme pokojne mohli označiť titulom nášho národného jedla. Stačí sa prejsť v nedeľu po poschodiach...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!