Pridať recept

Zeleninové čipsy

ingrediencie

1 ks
červená repa
2 ks
sladký zemiak
1 ks
reďkovka
podľa chuti
iná zelenina
1 KL
soľ
2 PL
olivový olej

postup

1.
Zeleninu očistíme nakrájame na plátky, uložíme vedľa seba na plech. Potrieme ju olejom, posypeme soľou a vložíme do vyhriatej rúry.
 
2.
Pečieme pri teplote 180°C približne 30 minút do zlatista.
3.
Na zeleninové čipsy môžeme ďalej použiť baklažán, špenát, cuketu alebo mrkvu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Ako si pripravíte chutné zeleninové čipsy?
Zdravú desiatu, či občerstvenie na párty alebo k telke si môžete pripraviť z rôznych druhov zeleniny.
Zeleninové čipsy
Chipsy nemusia byť vždy nezdravé, stačí vedieť ako nato!
Aj Vy mávate večer neuveriteľnú chuť na chrumkavé zemiakové lupienky, ktoré behom piatich minút zmiznú...