Pridať recept

Domáci slivkový lekvár bez cukru

ingrediencie

podľa chuti
slivky podľa množstva

postup

Slivky vykôstkujeme a varíme na miernom ohni, až kým nezhustnú. Musíme ich miešať, aby neprihoreli. Potom ich dáme do hlinených hrncov, v ktorých ich necháme zasušiť v rúre. Potom ich zaviažeme pergamenovým papierom a odložíme.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
zeleninová krémová polievka
Aj vám chutia výdatné krémové polievky?
Skúste zeleninovú krémovú polievku z multifunkčnej parnej rúry s chrumkavou šošovicou beluga a sladkými zemiakmi.
Slivky do zásoby
Slivky do zásoby: Slivková nutella, detská výživa či poctivý domáci lekvár
Slivková sezóna je v plnom prúde a je treba vymyslieť, čo s tými, ktoré neskončia v koláči či zemiakových knedliach.
Slivkové guľky
Najlepšie slivkové pochúťky: Kysnutý koláč, tvarohové knedličky a poctivý lekvár
Slivky nás inšpirujú k rôznym dobrotám. Ale tri z nich stoja nad ostatnými a ich príprava sa stala...
Keď lekvár, tak slivkový!
Univerzálna pochúťka na chleba, do buchiet i do omáčok, ktorej nikdy nie je dosť.
Domáci slivkový džem
Slivkový lekvár v špajze nesmie chýbať! 9 skvelých receptov!
Overené recepty na domáci slivkový lekvár. Miešaný, nemiešaný, so škoricou, s jablkami, s rumom, či portským...
Čo sa stane s vaším telom, ak každý deň zjete päť sušených sliviek?
Čo sa stane s vaším telom, ak každý deň zjete päť sliviek?
Sezóna sliviek je v plnom prúde a vy by ste ju mali využiť. Tieto nenápadné plody sú veľmi zdravé a plné...