Hubová fašírka
stredná
náročnosť
ingrediencie
200
g
čerstvé huby
1
PL
maslo
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
200
g
mleté bravčové mäso
200
g
mleté hovädzie mäso
1
ks
vajce
trochu
petržlenová vňať
trochu
strúhanka
trochu
masť na potretie
postup
1.
Nadrobno pokrájané huby opražíme na masle, posolíme, pokoreníme a dusíme domäkka.
2.
Vychladnuté huby premiešame s mäsom, vajcom, pokrájanou petržlenovou vňaťou. Na vymastenom a vysypanom pekáči strúhankou ich pečieme v predhriatej rúre dozlatista. Podávame so zemiakovou kašou.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.