Pridať recept

Hubová omeleta pečená na grile

ingrediencie

1 PL
olej
1 PL
maslo
1 zväzok
jarná cibuľka
200 g
čerstvé huby
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
8 ks
vajce
3 PL
mlieko
trochu
petržlenová vňať na ozdobu

postup

1.

Vo väčšej panvici rozohrejeme olej a s maslom, speníme nadrobno pokrájanú cibuľku aj s vňaťou. Pridáme na plátky pokrájané huby a dusíme, kým sa neodparí všetka voda. Jemne ich posolíme a okoreníme.

 
2.

Podusené huby zalejeme vajcami rozšľahanými s mliekom. Omeletu opekáme z jednej strany a keď je opečená, vložíme ju pod rozohriaty gril a zapečieme dozlatista. Hotovú omeletu posypeme petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Univerzálna zmes na sladké pečenie
Trvanlivá zmes na sladké pečenie: S ňou budú vaše lievance či sušienky hotové raz-dva!
Príprava všestranne použiteľnej zmesi trvá len pár minút, ušetrí vám čas i peniaze. Znie to neuveriteľne,...
Jednoduché recepty na prípravu chutného soté. Aj pre úplných začiatočníkov
17 tipov na rýchly obed: Jednoduché recepty na prípravu chutného soté. Aj pre úplných začiatočníkov
Známe soté v 17 receptoch, ktoré zvládne každý. Skráťte si čas strávený v kuchyni pomocou týchto skvelých receptov.
Rizoto so sušenými paradajkami
Čo bude na večeru? Chutné nápady pre celú rodinu
Nedovoľte, aby do vašej kuchyne vstúpila rutina. Príprava chutných a rozmanitých jedál nemusí byť náročná...
Špargľová polievka s parmezánom a opečenou slaninou
Čo na večeru? 30 overených receptov na chutnú večeru pre každého
Máme pre vás niekoľko výborných inšpirácií na prípravu chutnej večere.
Tvarohová nátierka
Čo na raňajky? 30 skvelých receptov na dokonalý štart do nového dňa
Raňajky sú jedným z najdôležitejších jedál dňa. Často na ne nemáme dostatok času ani energie. Preto vám...
Kuracie na bratislavský spôsob, FOTORECEPT
Čo na obed? 30 fantastických receptov na chutný obed pre celú rodinu
Tiež už neviete, čo stále variť? Nevadí! My vám každý deň prinesieme nový a ten najlepší výber práve...