Pridať recept

Plnené sendviče

ingrediencie

8 plátkov
anglická slanina
4 ks
vajce
6 plátkov
sendvič
4 PL
kečup
4 PL
bylinkový syr
4 PL
majonéza
trochu
hlávkový šalát
2 PL
čerstvá bazalka

postup

1.
Slaninu opečieme na suchej panvici. Z vajec pripravíme volské okná. Chlieb opečieme z oboch strán.
 
2.
Na každý sendvič natrieme jeden plátok chleba kečupom, čerstvým bylinkovým syrom a šalátovou majonézou. Pripravené prísady vložíme do sendviča, sendvič prikryjeme uzavrieme a priečne rozrežeme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Rýchly obed do práce – chutné sendvičové tipy
Maslo, šunka, syr, prípadne nejaká zelenina. Váš obedný sendvič alebo plnený chlieb nemusí už viac...
Kečup
Kečup – obľúbený produkt pripravený z paradajok
Kečup tak ako ho poznáme dnes vznikol s najväčšou pravdepodobnosťou v Ázii. Už Číňania pred 350 rokmi...
Nevyhadzujte takmer prázdne poháre od horčice, ani nevylievajte uhorkový nálev. Všetko sa dá chutne zužitkovať!
Nevyhadzujte takmer prázdne poháre od horčice, ani nevylievajte uhorkový nálev. Všetko sa dá chutne zužitkovať!
Predtým než vyseparujete pohár s poslednými zvyškami horčice, fľašu od kečupu či paradajkovej omáčky alebo...
Bazalkové pesto
Máte radi pesto? Teraz si ho môžete pripraviť vo veľkom! Overený TRIK, ako ho udržať dlhšie čerstvé
Aromatickú omáčku rozmixujete rýchlo a jednoducho len z niekoľkých surovín. Ale čo ak ste si zelenej delikatesy...
Domáci kečup bez konzervantov, s minimom soli a cukru
Pripravte si domáci kečup z čerstvých paradajok: Bez konzervantov, s minimom soli a cukru
Každý, kto ochutnal domáce produkty z vlastnoručne dopestovaných alebo farmárskych paradajok vie, že ich chuť...