Pridať recept

Vyprážaný ružičkový kel

ingrediencie

1/2 kg
ružičkový kel
trochu
hladká múka
trochu
olej na vyprážanie
trochu
soľ

postup

Ružičkový kel umyjeme a pokrájame na štvrtky. Obalíme v múke a vyprážame v rozohriatom oleji, hotové ich posolíme. Podávame ako zdravú prílohu.

 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Linecké koláčiky
Pravidlá propagačnej súťaže na facebookovej stránke Dobruchut.sk - Vianoce tretí týždeň
Pravidlá propagačnej súťaže na facebookovej stránke Dobruchut.sk
VEĽKÁ VIANOČNÁ SÚŤAŽ o ceny v hodnote 1 000 Eur: Stačí pridať recept a ste v hre o perfektné ceny!
VEĽKÁ VIANOČNÁ SÚŤAŽ o ceny v hodnote 1 000 Eur: Stačí pridať recept a ste v hre o perfektné ceny!
Veľká vianočná súťaž je tu! Pustite sa (nielen) do vianočného pečenia, ale aj varenia, pošlite nám svoj...
VEĽKONOČNÁ SÚŤAŽ: Pošlite nám vaše krásne veľkonočné recepty a my vás odmeníme!
VEĽKONOČNÁ SÚŤAŽ o ceny v hodnote 300 Eur: Pošlite nám vaše krásne recepty a my vás odmeníme
Veľkonočné sviatky sú už za rohom a preto sme si pre vás pripravili aj krásne ceny, ktoré môžete získať...
Takto sa z ružičkového kelu stane absolútna pochúťka
Máte doma túto zeleninu? Pridajte slaninu a máte luxusnú večeru pre celú rodinu za PÁR EUR, všetci pýtajú dupľu!
Opäť je tu sezóna ružičkového kelu. Ak ste nad ním doteraz ohŕňali nos, čítajte ďalej. Máme pre vás...
Nevyhýbajte sa ružičkovému kelu
Nevyhýbajte sa ružičkovému kelu: Dajú sa z neho pripraviť skutočné delikatesy - takto:
Medzi tradičné jesenné plody patrí aj ružičkový kel. V našich končinách sa však na neho trochu zabúda...