Varené zemiaky
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
zemiaky
trochu
soľ
1
KL
rasca
trochu
petržlenová vňať
trochu
ligurček
postup
1.
Zemiaky ošúpeme, pokrájame, zalejeme horúcou vodou a posolíme. Pridáme rascu alebo byľku petržlenovej vňate či ligurčeka.
2.
Ošúpané zemiaky varíme pod pokrievkou asi 20 min. Vidličkou sa presvedčíme, čí sú uvarené. Potom vodu zlejeme a zemiaky necháme v hrnci ešte 5 min.
3.
Varené zemiaky podávame s maslom a pokrájanou petržlenovou vňaťou alebo zemiaky ešte ďalej upravujeme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.