FOTORECEPT: Cestovinová omeleta s kalerábom
2
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kaleráb
3
ks
vajce
1
konzerva
šampiňóny
1
KL
pesto paradajkové
200
g
uvarené rezance
soľ
mleté čierne korenie
postup
1.
Kaleráb očistíme a nakrájame na tenké kocky. Spolu so šampiňónmi ich osmažíme na troche oleja dohneda (10min.).
3.
K osmaženej zelenine a hubám pridáme cestoviny a zmes ochutíme soľou a čiernym korením.
4.
Všetko zalejeme rozšľahanými vajciami, prikryjeme a na slabom ohni pomaly pečieme.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.