Pridať recept

FOTORECEPT: Fazuľovo-ryžový šalát

ingrediencie

500 g
uvarená fazuľa Adzuki
250 g
ryža Natural
2 PL
slnečnicové semienko
300 ml
paradajkové pyré
1 KL
korenie čína
1 KL
soľ
1/2 KL
čierne mleté korenie
1 PL
sušená bazalka

postup

Fotorecept: Fazuľovo-ryžový šalát
Fotorecept: Fazuľovo-ryžový šalát
Zdroj: hanus_prg
 
1.
Ryžu natural si podľa návodu uvaríme v osolenej vode.
Fotorecept: Fazuľovo-ryžový šalát
Fotorecept: Fazuľovo-ryžový šalát
Zdroj: hanus_prg
 
2.
Uvarené fazuľu zmiešame so semienkami, pridáme paradajkové pyré a všetky korenia.
Fotorecept: Fazuľovo-ryžový šalát
Fotorecept: Fazuľovo-ryžový šalát
Zdroj: hanus_prg
3.
Tyčovým mixérom zľahka fazuľu rozmixujeme. Nemixujeme úplne dohladka, mala by vzniknúť polotuhá zmes.
Fotorecept: Fazuľovo-ryžový šalát
Fotorecept: Fazuľovo-ryžový šalát
Zdroj: hanus_prg
Fotorecept: Fazuľovo-ryžový šalát
Fotorecept: Fazuľovo-ryžový šalát
Zdroj: hanus_prg
4.
K polorozmixovanej fazuľovej zmesi pridáme uvarenú a vychladnutú ryžu.
Fotorecept: Fazuľovo-ryžový šalát
Fotorecept: Fazuľovo-ryžový šalát
Zdroj: hanus_prg
5.
Zmes dochutíme chilli a pred podávaním necháme poriadne vychladiť. Dobrú chuť!
Fotorecept: Fazuľovo-ryžový šalát
Fotorecept: Fazuľovo-ryžový šalát
Zdroj: hanus_prg
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Ryža
Chyba za chybou: Stavím sa, že ste doteraz ryžu vždy varili zle!
Ak si dnes kupujete ryžu len vo vrecúškach, už sa vyhýbate tajomstvu tohto malého zrnka: bez ohľadu na to, či...
Rice
Všetci ju máme doma, ale len málokto vie, ktorá je najzdravšia: Táto jedna neobsahuje tuk a vôbec sa nelepí! VIDEO
Ktorá je najzdravšia a podľa čoho vyberať? Ak máte radi ryžu, toto by ste mali vedieť.
Môže sa ryža ohrievať?
Môže sa ryža ohrievať? Na toto si dávajte pozor a vyhnete sa zdravotným problémom
Aj vy zvyknete ohrievať ryžu? Možno ste to doteraz nerobili správne, pozrite sa.
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná, toto by mal vedieť každý!
Mala by sa ryža pred varením preplachovať? Ako a prečo? Poznáme odpoveď!