FOTORECEPT: Horčicovo-medové kuracie stehná
stredná
náročnosť
ingrediencie
15
ks
kuracie stehno
10
PL
kremžská horčica
5
PL
med
soľ
mleté čierne korenie
10
ks
bobkový list
olivový olej
5
ks
veľka cibuľa
postup
Jednoduchá marináda na kura, ktorá nikdy nesklame.
1.
V malej miske si zmiešame kremžskú horčicu s medom.
2.
Veľký plech potrieme olejom a na spodok uložíme na väčšie kusy nakrájanú cibuľu.
3.
Kuracie stehna umyjeme, z každej strany osolíme, posypeme čiernym korením a potrieme horčicovo-medovou marinádou.
4.
Kuracie stehna uložíme vedľa seba, posypeme bobkovým listom a pokvapkáme olivovým olejom. Prikryjeme ich alobalom a pečieme hodinu pri teplote 150 stupňov. Potom dáme alobal dole a odkryté pečieme ďalších 45 minút pri teplote 170 stupňov. Dobrú chuť!
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.