Pridať recept

Panna cotta s čokoládovou penou

6
porcií
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
Panna Cotta Dr Oetker
250 ml
mlieko
250 ml
smotana na šľahanie
200 g
čokoláda na varenie
125 ml
Smotana na šľah
trochu
čerstvých malín

postup

1.
Panna cottu pripravíme podľa návodu s mliekom a smotanou na šľahanie. Nalejeme do pohárov a necháme vychladnúť.. Na spodok možeme dať aj nejaké ovocie
 
2.
125 ml smotany vyšľaháme do tuha. Čokoládu roztopíme na pare a necháme trochu vychladnúť. Pridáme ju k vyšľahanej šľahačke a spolu ešte vymiešame do peny kým sa obe hmoty nespoja. Nanesieme na panna cottu, ozdobíme malinami a dáme stuhnúť do chladničky
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať