Rýchla domáca paštéta
100
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
hydinová pečeň
100
ml
hydinový vývar
50
g
lúpané mandle
4
PL
petržlenová vňať
4
PL
olivový olej
2
stonky
zeler
2
PL
maslo
1/2
ks
pór
podľa chuti
drvené farebné korenie, soľ, tuk na zaliatie
postup
Zeler, pór a vňať najemno nasekáme. Nasekáme aj pečeň. Na oleji opečieme zeler, pór a vňať. Pridáme pečeň a dusíme 10 minút. Podlejeme vývarom. Zmes okoreníme a odstavíme. Do vychladnutej zmesi dáme mandle, maslo a všetko rozmixujmeme. Nakoniec osolíme. Nalejeme do pohárikov, zalejeme tukom a necháme vychladnúť.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.