Pridať recept

Studená šampiňónová omáčka

ingrediencie

4 ks
šampińóny
1 PL
olej
150 g
majonéza
2 PL
mlieko
podľa chuti
soľ
trochu
cukor
podľa chuti
citrónová šťava
podľa chuti
nasekaná pažítka

postup

1.

Pokrájané šampiňóny očistíme a podusíme na oleji, hotové ich necháme vychladnúť.

 
2.

Šampiňóny primiešame do majonézy, ktorú zriedime mliekom a ochutíme soľou, štipkou cukru a pokvapkáme citrónovou šťavou. Nakoniec do omáčky pridáme nadrobno pokrájanú pažítku.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Sviečková na smotane
Nedeľný obed: Najlepšie recepty na šťavnaté mäso s omáčkou, po ktorých sa bude celá rodina zalizovať
Hľadáte inšpiráciu, čo dnes uvariť? Máme pre vás bohatú ponuku receptov na chutné mäso, ktoré dokonale...