Tmavý teľací vývar
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
2,5
kg
teľacie kosti
500
g
teľacie nožičky
5
PL
olej
200
g
cibuľa
150
g
mrkva
1/2
ks
cesnakové strúčiky
100
g
zeler
300
g
paradajka
40
g
paradajkový pretlak
3
ks
bobkový list
3
vetvičky
tymian
2
ks
klinček
50
g
pór
1/2
ks
zeler
3
vetvičky
petržlenová vňať
postup
Rúru zahrejeme na 200°C. Nožičky a kosti nasekáme a dáme na pekáč. Potrieme olejom a pečieme v rúre asi 30 minút. Zeleninu nakrájame, aj paradajky. Potom ju rozložíme na kosti a pečieme spolu 20 minút. Pridáme pretlak, premiešame a pečieme 10 minút. Všetko presypeme do hrnca a zalejeme 4,5 l vody. Pridáme bylinky a až 5-6 hodín varíme. Hotový vývar precedíme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.