Pridať recept

Nátierka z údeného mäsa

ingrediencie

100 g
jemný tvaroh
200 g
varené údené mäso
trochu
strúhaný chren
podľa chuti
soľ

postup

1.

V mise zmiešame jemný tvaroh s nadrobno pokrájaným alebo zomletým údeným mäsom.

 
2.

Hotovú nátierku ochutíme strúhaným chrenom a podľa chuti posolíme.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Najkrajšie želé v tvare vajíčka. Stačí polhodina, úspech zaručený!
Najkrajšie veľkonočné želé v tvare vajíčka. Stačí polhodina, úspech zaručený!
Hľadáte inšpiráciu na originálne a zároveň jednoduché jedlo na prípravu na Veľkú noc? Máme pre vás niečo...
Koľko vajec je bezpečné jesť na Veľkú Noc? Lekárka to hovorí otvorene!
Koľko vajec je bezpečné jesť na Veľkú Noc? Lekárka to hovorí otvorene!
Vajíčka sú symbolom Veľkej Noci a nevieme si bez nich predstaviť tieto sviatky. Na našich stoloch sa objavujú...
Na čo slúži mriežka a na čo je pruhy na tĺčiku? Odteraz ho budete používať správne!
Na čo slúži mriežka a na čo je pruhy na tĺčiku? Takmer nikto ho nepoužíva správne!
Používame ho takmer každý deň, ale nie vždy správne. Viete, ktorá strana tĺčika na čo slúži?
Ako dlho sa môže veľkonočný zemiakový šalát skladovať?
Ako dlho sa môže veľkonočný zemiakový šalát skladovať?
Zemiakový šalát je veľkonočná klasika, ktorá nebude chýbať na sviatočnom stole. Naopak, môžete očakávať,...
Čo môžete jesť na Veľký piatok? Pozrite si naše pôstne recepty
Čo môžete jesť na Veľký piatok? Pozrite si naše pôstne recepty
Veľký piatok tento rok pripadá na 29. marca. Je to deň, keď všetci veriaci dodržiavajú prísny pôst...