FOTORECEPT: Cviklové palacinky
stredná
náročnosť
ingrediencie
500
g
cvikla
350
ml
ryžové mlieko
125
g
špaldová hladká múka
1
KL
cukor
1
štipka
soľ
1
ks
vajce
postup
1.
Cviklu zbavíme šupky a nakrájame na väčšie kusy. Varíme do zmäknutia. Potom vodu zlejeme a vychladenú cviklu nastrúhame.
2.
Ryžové mlieko rozrobíme vo vode a dáme do misy. Pridáme nastrúhanú cviklu, múku a vajce a premiešame.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.