FOTORECEPT: Morčacie rizoto so špenátom
stredná
náročnosť
ingrediencie
150
g
morčacie mäso
200
g
petržlen
200
g
mrkva
150
g
pór
1
hrnček
ryža
2
hrnčeky
voda
60
g
baby špenát
2
KL
sójová omáčka
olej
postup
1.
Na oleji speníme nakrájaný pór a pridáme na kocky nakrájané morčacie mäsko.
2.
Potom pridáme mrkvu, petržlen nakrájané na slížiky a na záver ryžu.
3.
Restujeme ešte 5 minút a potom všetko podlejeme zeleninovým vývarom alebo vodou.
4.
Pridáme sójovú omáčku a keď sa nám voda vyparí, pridáme umytý čerstvý špenát.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.