Kapustový šalát
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
hlávková kapusta
2
PL
olej
2
strúčiky
cesnaku
podľa chuti
soľ
250
g
kyslá kapusta
postup
1.
Hlávkovú kapustu pokrájame na rezančeky, sparíme ju vriacou vodou a necháme odkvapkať. Vložíme do šalátovej misy a premiešame s olejom.
2.
Cesnak rozotrieme so soľou a vmiešame do kyslej smotany, vlejeme na pripravenú kapustu, premiešame a dáme vychladiť. Šalát podávame s celozrnným pečivom ako ľahkú letnú večeru.
Podobné recepty
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.