Sviečkovica na maďarský spôsob
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčová sviečkovica
40
g
masť
40
g
slanina
50
g
cibuľa
20
g
rajčiakový pretlak
150
g
paprika
podľa chuti
mletá červená sladká paprika, soľ, korenie
postup
1.
Sviečkovicu naklepeme rukou, osolíme, okoreníme a prudko opečieme zo všetkých strán na horúcej masti. Môžme ju dať na gril alebo upiecť v rúre.
2.
Keď je opečená podľa našej chuti, tak ju vyberieme. Do výpeku nakrájame cibuľu, slaninu a opražíme. Neskôr pridáme pokrájanú papriku, pridáme červenú papriku, pretlak, trochu podlejeme a uvaríme. Sviečkovicu prelejeme na tanieri zeleninou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.