Pridať recept

Segedínsky guláš s morčacím mäsom

6
porcií
65
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
kyslá kapusta
1 ks
cibuľa
200 g
morčacie prsia
2 ks
bobkový list
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1 štipka
mletá červená paprika
1 štipka
mletá rasca
trochu
olej
150 ml
smotana na varenie
2 PL
kyslá smotana
2 KL
hladká múka

postup

1.
Na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme na kocky nakrájané morčacie prsia, dochutíme ich soľou, korením, posypeme mletou červenou paprikou a opečieme.
 
2.
Pridáme trochu prepláchnutú kyslú kapustu, prilejme trochu vody, vložíme bobkové listy a na miernom ohni prikryté varíme domäkka.
3.
Smotanu rozmiešame s hladkou múkou a pridáme ku kapuste. Segedínsky guláš ešte chvíľu povaríme, zjemníme kyslou smotanou, dochutíme podľa vlastnej chuti korením a soľou, ak je to potrebné.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Slepacia polievka
Tip na nedeľný obed: Bravčová panenka so sósom
Magazín Dobrú chuť vám prináša tip na nedeľný obed. Vždy bude pozostávať z polievky, hlavného jedla a dezertu.
Cigánska pečienka
Toto je najväčšia pochúťka z vianočných trhov: Overený recept na LEGENDÁRNU cigánsku pečienku + rady odborníka
Obľúbená dobrota z vianočných trhov, ktorá vždy krásne rozvoniava po celom meste. Pripravte si túto skvelú...
Sviečková na smotane
Nedeľné špeciality z hovädzieho mäsa: Vďaka tajnej prísade je mäso mäkké a zamatovo jemné, skutočne funguje a to na všetky druhy + recepty
Hovädzie mäso síce nepatrí k najlacnejším druhom mäsa, ale u našincov je veľmi obľúbené. Pripravujeme...
Hovädzie plátky na hubách s ryžou
11x mäso s ryžou na nedeľu i bežný deň: Jednoduchý trik, vďaka ktorému sa ryža vždy podarí! Krásne sypká a vôbec sa nelepí
Výborné recepty na šťavnaté mäso s ryžou a tipy, ako uvariť vždy dokonalú ryžu. Vyberte si z našej bohatej...