Tradičná držková polievka
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
držky
100
g
koreňová zelenina
40
g
cibuľa
20
g
hladká múka
30
g
masť
podľa chuti
soľ, korenie, cesnak, majorán, červená paprika
postup
Držky vložíme do studenej vody a varíme. Vodu počas varenia niekoľkokrát vymeníme. Nakrájanú zeleninu dáme na spenenú cibuľu dusiť aj s červenou paprikou. Zaprášime ju múkou, zalejeme vodou z držiek, osolíme, okoreníme, pridáme nakrájané držky, pridáme cesnak, majorán a povaríme.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.