Originál cumberland omáčka
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
brusnicový kompót
trochu
pomarančová kôra
trochu
horčica
podľa chuti
mleté nové korenie
trochu
mletý zázvor
podľa chuti
citrónová šťava
podľa chuti
červené víno
postup
Túto omáčku zhotovujeme z brusnicového alebo ríbezľového kompótu, ktorý sme jemne prelisovali cez sito. Do tejto prelisovanej šťavy pridáme na slížiky pokrájanú pomarančovú kôru, horčicu, nové mleté korenie a trochu zázvoru, pridáme citrónovú šťavu a červené víno. Túto omáčku podávame výlučne k zverine upravenej na studeno.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.