Pridať recept

Marinovaná celá paprika

ingrediencie

8 kg
paprika
trochu
bobkový list
trochu
drvené korenie
1 ks
mrkva

Marináda

2 litre
voda
2 litre
ocot
400 g
soľ
500 g
cukor
250 g
rastlinný olej

postup

1.

Stopky papriky odrežeme 1 cm pod základom. Odrezané papriky po niekoľkých kusoch sparíme vriacou vodou 1 minútu. Medzi plody vkladáme do fliaš bobkový list, rozdrvené korenie a niekoľko koliesok mrkvy.

 
2.

Marinádu pripravíme z 2 l vody, 2 l octu, 400 g soli, 500 g cukru a 250 g rastlinného oleja, vystačí na 8 kg papriky.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
aeg
Večera snov od špičkového kuchára z AEG (+rozhovor)
Zvažujete kúpu novej kuchyne? S rekonštrukciou býva veľa starostí, ale predstavte si, že prídete domov...
AEG
Horúca, intenzívna alebo vlhká para?
Vláčne zvnútra, krehké a chrumkavé na povrchu? S parnou rúrou sa vám také jedlo podarí. Bežná rúra obklopí...
pripravené v pare
Ako pripraviť dokonalý steak?
Inšpirujte sa receptom šéfkuchára Antonína Bradáča a doplňte steak bylinkovým maslom.
AEG recept
Šalát z červenej repy s čakankou a kozím syrom
Červená repa skombinovaná s kozím syrom je obľúbená klasika. Na osvieženie pridajte čakanku a syr obaľte...
zeleninová krémová polievka
Aj vám chutia výdatné krémové polievky?
Skúste zeleninovú krémovú polievku z multifunkčnej parnej rúry s chrumkavou šošovicou beluga a sladkými zemiakmi.
Fermentovaná zelenina
Toto je to najlepšie, čo môžete pre svoje telo v zime urobiť! Fermentované potraviny dajú do poriadku črevá a podporia imunitu
Konzervovanie potravín fermentáciou si automaticky spájame s teplom. Teplé prostredie tento proces urýchľuje...