Mrazené slivky v cukrovom náleve
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
slivky
0,6
litrov
voda
0,44
kg
cukor
3/4
KL
kyselina citrónová
postup
Slivky rozpolíme alebo rozštvrtíme a vykôstkujeme. V 0,6 l vody rozpustíme 0,44 kg cukru a 3/4 KL kyseliny citrónovej. Rozpolené alebo rozštvrtené slivky zalejeme cukrovým nálevom a naplníme ich do vrecúšok z polyetylénu alebo do nepriepustných škatúľ, téglikov a pod. a mrazíme ich.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.