Marcipánové hríbiky
stredná
náročnosť
ingrediencie
200
g
mandle
250
g
práškový cukor
trochu
voda
10
g
kakao
1
ks
bielok
postup
1.
Mandle obaríme vriacou vodou, ošúpeme ich a zomelieme. Pridáme cukor, pokropíme vodou a rozvaľkáme na doske dohladka.
2.
Zmes rozdelíme na dve polovice a do jednej zamiešame kakao. Z bielej hmoty sformujeme hlúbiky a z tmavej klobúčiky hríbikov, ktoré navlhčíme bielkom, spojíme a necháme osušiť na teplom mieste.
3.
Klobúčiky môžme obaliť v kokose alebo v orechoch.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.